kinder fotografiekinder fotografieKinderfotografie en jeugdfotografie

 

 

Unieke foto’s van uw kinderen.

Ongedwongen en precies zoals ze zijn proberen wij de kinderen op een leuke, speelse manier op hun gemak te stellen en unieke bijzondere foto te maken.

 

 

Tijdens deze fotoshoot is er uiteraard wat te drinken en te snoepen.

Uit ervaring weten wij dat deze fotoshoot ongeveer een 1,5 uur in beslag zal nemen.

Voor de oudere meisjes is er uiteraard een visagist en of kapster om een volledige visagie en haarstyling te verzorgen.

*Voor de echte prinsesjes hebben we uiteraard natuurlijk ook wat lipgloss en krullers  als zij dat willen. *Voor de stoere mannen hebben wij gel om de haren stoer te modelleren.

Wij beschikken over meerdere achtergronden wat wij vooraf met u zullen bespreken zodat wij op voorhand de settingen klaar kunnen zetten en u daar dus niet op hoeft te wachten.

De prijs van deze fotoshoot is € 275,- een broertje of zusje extra is € 75,- per kind extra u ontvangt van ons 15 nabewerkte fotobestanden die u op korte termijn via een download link kunt downloaden.

Voor onze jeugd fotografie van 12 tot 16 jaar hebben wij ook speciale fotoshoots. Zij krijgen daarbij een volledige naturel make-up en een hairstyling die bij hen past. Voor de jongens alleen een modellering van het haar. Wij helpen hen met hun poses en daarbij hebben ze de mogelijkheid tot 3 kledingwissels. U ontvangt 15 nabewerkte fotobestanden

. De prijs is €275,- Een broertje of zusje en of vriendinnetje is €75,- per kind extra

WhatsApp chat