moeder dochter fotoshootmoeder dochter fotoshoot

Een dochter met moeder shoot of een moeder dochter fotoshoot.

Een dagje uit met je meisje of juist een dagje weg met mama.

moeder dochter

 

haren, make-up wat lekkers en vooral heel veel plezier!

Samen genieten van jullie middagje uit. Deze shoot duurt dan ook ongeveer 3,5 uur inclusief visagie, haarstyling, foto’s maken.moeder dochter

steeds vaker krijg ik de vraag: ik wil mijn moeder verrassen met een fotoshoot.
maar ik vind alleen fotoshoots met moeders met jonge kinderen maar ik zou graag een fotoshoot willen samen met mijn moeder van 80.

Hoe leuk is dat! en  wat een bijzondere fotoshoots zijn dit! Na deze vraag dacht ik ja dat klopt maar hoe ga ik dit nu eens omschrijven op mijn site?!

dochter met moeder fotoshoot? fotoshoot met bejaarde moeder? Ik wil een fotoshoot met mijn moeder van 70? Geen idee welke zoekwoorden ik hiervoor moet gebruiken. Maar een feit is wel dat deze fotoshoots hele kostbare fotoshoots zijn.
Komt het door COVID-19 dat we meer stilstaan bij het leven en kwetsbare ouderen?  Ik als dochter van ouders van in de 60  sta er nu ook meer bij stil.
Dus wat heb ik bedacht wij gaan die gave fotoshoots in een mooi jasje gieten.  Haartjes / make-up  en laten we moeder eens vooral laten genieten van een heerlijke dag met haar kinderen al zijn die misschien al 50. Maar nog steeds haar kinderen en des te bijzonderder dat de dochter (s) mama zo willen verwennen. Ook laten we de nageltjes keurig lakken en zorgen wij ervoor dat ze gewoon een heerlijke tijd met haar volwassen dochter (s) heeft.
zoals altijd hebben wij geen haast tijdens onze shoots en willen vooral niet dat iemand helemaal uitgeput naar huis gaat. Gewoon een prettige ontspannen middag met alle aandacht.

natuurlijk is deze shoot net zo bijzonder als zoon met moeder of vader.

ik denk dat ik hieronder maar wat kernwoorden plaats waarvan ik denk dat je op deze manier misschien toch op mijn website zult uitkomen en  dat ik het voorrecht heb om misschien deze  kostbare fotoshoot samen met jullie te mogen doen.

bij iedere fotoshoot waar wij te maken krijgen met kwetsbare ouderen of zo ie zo kwetsbare personen ivm COVID-19 zullen wij ten alle tijde op de dag van de shoot een zelf test doen en indien gewenst ook ons mondkapje dragen.
wij doen wat we kunnen om  geen enkel risico te nemen dat wij als Glamorousstyles daar niet voorzichtig genoeg mee omgegaan zouden zijn.

Onze zelf test zal als bewijs indien gewenst getoond worden. Ook zijn wij geënt mocht u dit willen weten.

de prijzen voor een dochter moeder fotoshoot is:

€450,- voor 2 personen.
iedere extra dochter of zoon is €150,- extra.

nu wat zoekwoorden waarvan ik hoop dat ik dat ik juist zit die je misschien bij Google zult invoeren.
Alle tips zijn uiteraard welkom. Groetjes Gerdi

 

ik wil een fotoshoot met mijn ouder moeder , fotoshoot met mijn bejaarde moeder, fotoshoot met oudere dame , fotoshoot met mijn zieke ouder , fotoshoot voor mijn bejaarde moeder , fotoshoot vrouw op leeftijd. Fotoshoot  70 jaar , fotoshoot 80 jaar , fotoshoot als herinnering, ik wil een fotoshoot met mijn moeder, ik wil een fotoshoot met mijn bejaarde moeder, fotoshoot moeder op leeftijd.