FOTOGRAAF PATRICK KAAS


Playboyfotograaf Patrick Kaas maakt vanaf januari 2023 deel uit van Glamorousstyles!


Patrick heeft in de loop der jaren zijn credits in de fotografiewereld verdiend. Vele fotopublicaties uit Playboy komen van zijn hand. Vanaf nu kun je voor een fotoshoot met hem ook terecht in het pand van Glamorousstyles. Patrick is een proffessional in hart en nieren. Zijn foto's zijn van zeer hoge kwaliteit en als persoon kun je geen integere en rustige fotograaf treffen voor jouw Playboyshoot. Bekijk zijn prachtige publicaties of ga naar zijn website voor meer informatie.


Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


  • Je dient ouder dan 18 jaar te zijn voor deze fotoshoot.

  • Je bent vrij om gezelschap mee te nemen als je je daar prettiger bij voelt.

  • Wij fotograferen op een artistieke manier. Dus we brengen geen intieme delen in beeld en we vragen je niet om pornografische poses aan te nemen.

  • Kies kleding waar je je prettig in voelt. Zorg dat het in ieder geval niet te krap zit en/of knelt. Zwarte lingerie met kant komt erg mooi over op de foto. Denk ook aan (hoge) hakken, kousen of jarretels. Twijfel je over wat je wil aantrekken, neem dan gerust meerdere setjes mee, zodat we samen kijken wat het beste overkomt op foto's.

  • Kom het liefst in kleding die geen strepen of knellingen op het lichaam geeft, bijvoorbeeld een huispak of joggingbroek.

  • Ter voorbereiding bespreken we eerst alle wensen met jou. Van de stijl van de foto's tot aan de lingerie die je wil dragen. Alles mag, maar niets moet!

  • Daarna gaan we aan de slag met visagie en haarstyling, zodat het totaalplaatje klopt van A tot Z!

  • Tijdens de shoot helpen wij je om de mooiste poses op een natuurlijke manier vast te leggen, zodat we het maximale uit de fotoshoot kunnen halen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Luister goed naar de fotograaf en je zal merken dat het niet spannend is, maar vooral heel leuk!

  • Tussendoor is er ruimte om van kleding te wisselen, iets te drinken of te eten of even te ontspannen. Het uitgangspunt is dat jij een relaxte en plezierige dag hebt.

  • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.