FAMILIE-
FOTOGRAFIE


De liefde tussen moeder en/of vader en kind(eren) of juist met de gele familie op beeld vereeuwigd.

 

Op zoek naar een bijzondere familie fotoshoot waarbij je kunt genieten en lachen met je geliefden? Bij GLAMOROUSSTYLES ben je aan het juiste adres! Van opa en oma met kleinkinderen. tot stoere gezinsfoto's, alle combinaties zijn mogelijk. We nemen de tijd voor verschillende settings en kleding wissels, zodat we het mooiste familie portret kunnen creëren Onze fotoshoots zijn ontspannen en zonder tijdsdruk. zodat iedereen zichzelf kan zijn en het hoog lach gehalte gegarandeerd is. En natuurlijk kun je de mooiste familie foto's afdrukken en als cadeau geven voor Vaderdag, Moederdag of Kerst. Kom naar onze studio in Brabant Nuenen en laat ons jullie onvergetelijke gezinsshoot vastleggen!

Zij gingen je voor!


Wij zijn trots om u een uitgebreide collectie unieke en bijzondere foto's aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een professionele familie fotoshoot, een gezellige collega-uitje of gewoon een leuke dag met vrienden, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Onze ervarenen fotograaf zorgen ervoor dat uw speciale moment word vastgelegd op een manier die uw verwachtingen overtreft. Met oog voor detail en creativiteit streven we ernaar om foto's te maken die een blijvende indruk achterlaten.

 

Op onze website vindt u een gevarieerde selectie van onze portfolio. Van spontane momenten tot gestileerde shoots, wij bieden een scala aan verschillende stijlen. 

Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons werk. Of het nu gaat om een belangrijke mijlpaal, een gezellige familiereünie of gewoon een leuke dag met vrienden, Glamorousstyles staat voor u klaar om uw herinneringen onvergetelijk te maken. Hapje drankje het zal jullie aan niets ontbreken.

 

Neem contact met ons op om uw specifieke wensen bespreken en om een fotoshoot te plannen. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om u te helpen.

 

wedden dat u verliefd zult worden op de Glamorousstyles-ervaring!


Goed om te weten

MEER
INFORMATIE

 

  • Deze shoot duurt één dagdeel.

 

  • Er worden foto's genomen van elk individu, maar ook van jullie samen.

 

  • Elke combinatie is mogelijk: een moeder met haar dochter(s) of een vader met zijn zo(o)nen. Maar ook een moeder-zoonshoot of een vader-dochtershoot.

 

  • De shoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

 

  • Tijdens de shoot helpen wij jullie om de mooiste poses op een natuurlijke manier vast te leggen, zodat we het maximale uit de fotoshoot kunnen halen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Luister goed naar de fotograaf en je zal merken dat het niet spannend is, maar vooral heel leuk!

 

  • Tussendoor is er ruimte om van kleding te wisselen, iets te drinken of te eten of even te ontspannen. Het uitgangspunt is dat jullie een relaxte en plezierige dag hebben.

 

 • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.
Bij deze familie- of gezinsshoot kun je standaard kiezen uit een zwarte, witte of grijze achtergrond. Toch liever een decor? Dat is ook mogelijk! Of een combinatie van beide achtergrondsettings. De prijzen blijven gelijk voor kinderen tot 11 jaar.