(BORST)-
KANJERS


Een krachtige fotoshoot tijdens jouw strijd tegen (borst)kanker.


Deze fotoshoot is voor iedere vrouw die graag een tastbare herinnering wil aan haar (boven)lichaam. Omdat er op korte termijn een ingrijpende verandering aan je lichaam aan zit te komen als gevolg van de diagnose (borst)kanker. Of omdat deze verandering al een feit is vanwege diverse medische behandelingen en/of operaties.

Op welk moment je ook besluit om deze fotoshoot te doen: wij bewijzen dat je je nog steeds vrouwelijk én krachtig kunt voelen. Door middel van artistieke foto's die strijdlust, kracht en schoonheid uitstralen. Want in onze ogen ben je een (borst)kanjer. En (borst)kanjers verdienen een waardige en bijzondere fotoshoot.

Laat je inspireren door de foto's en persoonlijke verhalen van enkele toppers die je voorgingen.

Zij gingen je voor!Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


  • Wij beseffen goed dat dit misschien niet je eerste keus fotoshoot zou zijn. Voor ons reden om hiervoor alle tijd uit te trekken en te streven naar perfectie. Wij zullen alles op alles zetten om een moment voor jou te creëren waar je in alle rust, ontspannenheid en gezelligheid foto’s gaat maken om (die herinnering aan) jouw lichaam vast te leggen. Je mag altijd iemand meenemen als je dit prettig vindt.

  • Denk vooral niet 'dit is niets voor mij'. Schaamte en onzekerheid zijn absoluut niet nodig. Wij zorgen er altijd voor dat de foto's die we maken, passen bij jou en jouw figuur. Een lichaam is mooi op iedere leeftijd en op ieder moment. Professionaliteit en klasse staan bij ons voorop.

  • Deze fotoshoot hoeft zeker niet naakt. Handen en armen bedekken op een natuurlijke manier jouw lichaam. Je kunt zelfs onderkleding aanhouden als je je daar prettiger bij voelt. Ook met een mooie blouse of top kunnen we foto's maken. Iedereen heeft zijn eigen grens en wij respecteren deze.

  • Heb je twijfels of vind je het spannend? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Samen bespreken we dan hoe we de fotoshoot zouden kunnen doen. Je hoeft zeker niet in details te treden over je situatie, maar het is wel handig om aan te geven dat het om een borstkanjershoot gaat.

  • Wij maken tijd in onze agenda voor jou, zodat je op een zo kort mogelijke termijn bij ons terecht kunt.

  • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.