BRUILOFTS-
FOTOGRAFIE


Jullie bijzondere en onvergetelijke dag voor altijd vastgelegd op beeld.


Een bruiloft verdient het om op een bijzondere manier gefotografeerd te worden. Onopvallend proberen we de mooiste momenten van jullie dag te vangen. Met onze passie en jullie liefde komen we samen tot de perfecte trouwfoto's!

Zij gingen je voor!Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


  • In een kennismakingsgesprek bespreken we eerst alle wensen met jullie, zodat we een duidelijk beeld hebben van hoe jullie perfecte trouwdag.

  • We leggen elk moment van jullie dag vast: van de mooiste emoties tot aan de kleinste details.

  • We fotograferen van begin tot eind. Dus van het creëren van een bruidskapsel tot aan het aantrekken van de bruidskleding. En van het ja-woord tot aan het aansnijden van de bruidstaart.

  • Aan het einde van de middag gaan wij een fotoslideshow in elkaar zetten, waarmee we in de avond aan de gasten kunnen laten zien wat voor prachtige dag jullie bruiloft is.

  • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.

  • Daarna kunnen jullie nog eindeloos nagenieten van alle onvergetelijke momenten tijdens jullie bijzondere dag.