PEAKY BLINDERS-
SHOOT


Een middagje 'kroeghangen' levert de meest toffe foto's op.


Trommel je familie of vrienden op en dompel je onder in een oergezellige kroegsfeer. Met als resultaat relaxte en unieke foto's van de hele club!


Zij gingen je voor!
Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


 • Deze fotoshoot is geschikt voor iedereen van jong tot oud.

 • De juiste kleding maakt deze fotoshoot nog meer af. Daarom adviseren wij jullie om de volgende kleding te dragen/mee te nemen.

  Kledingtips mannen
  Voor de mannen is een broek of kostuum met witte blouse (met een colbert) het meest passend. Draag hier bij voorkeur geen sportschoenen onder, maar een wat meer nette, geklede schoen. In de studio hebben wij voldoende gilets, blazers, stropdassen, petjes, bretels en vlinderdassen op voorraad. Dus wij zorgen voor de finishing touch van jouw outfit!

  Kledingtips vrouwen
  Denk aan gala- of cocktailjurken voor vrouwen in combinatie met veel sieraden. Zwart doet het altijd goed. Probeer printjes te vermijden en trek vooral iets aan waar jullie je prettig in voelen. Wij zullen je outfit daarna zo glamourous mogelijk maken met extra kettingen en accessoires. Heb je zelf sieraden (armbanden, oorbellen, kettingen) in huis? Neem ze dan vooral mee!

 • Visagie en haarstyling zit inbegrepen, zodat het totaalplaatje klopt van A tot Z!

 • Tijdens de shoot helpen wij jullie om de mooiste poses op een natuurlijke manier vast te leggen, zodat we het maximale uit de fotoshoot kunnen halen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Luister goed naar de fotograaf en je zal merken dat het niet spannend is, maar vooral heel leuk!

 • Tussendoor is er ruimte om van kleding te wisselen, iets te drinken of te eten of even te ontspannen. Het uitgangspunt is dat jullie een relaxte en plezierige dag hebben. Jullie zijn vrij om zelf lekkere hapjes mee te nemen.

 • Let er samen met de fotograaf op dat er op de dag van de shoot geen (gezins)samenstellingen worden overgeslagen, zodat er van iedere gewenste combinatie een foto wordt gemaakt.

 • Maken jonge kinderen of oudere personen deel uit van het gezelschap en vermoed je dat het misschien een te lange dag is? Dan kun je deze personen iets later laten komen. Het is mogelijk om een kinderbedje mee te nemen, maar we garanderen geen volledige stilte tijdens een slaapje.

 • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.