ZWANGER-
SCHAPS- FOTOGRAFIE


Een waardevolle herinnering aan een unieke periode in jouw leven.


Jouw 'bolle buik' staat symbool voor een nieuw leven. En dat bijzondere moment vraagt om minstens zo bijzondere foto's. Wij leggen jouw zwangerschap vast op beeld, op een manier die bij jou (en jouw partner) past.

Zij gingen je voor!
Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


  • Het meest geschikte moment om foto's van je zwangere buik te maken, is tussen week 32 en 36 van jouw zwangerschap.

  • Ter voorbereiding bespreken we eerst alle wensen met jou. Alles mag, naar niets moet!

  • Daarna gaan we aan de slag met visagie en haarstyling, zodat het totaalplaatje klopt van A tot Z!

  • Tijdens de shoot helpen wij je om de mooiste poses op een natuurlijke manier vast te leggen, zodat we het maximale uit de fotoshoot kunnen halen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Luister goed naar de fotograaf en je zal merken dat het niet spannend is, maar vooral heel leuk!

  • Wij maken foto's die passen bij jou: van lief tot stoer. Of een vleugje artistiek met prachtige lichtbelijningen om de buik (silhouettefoto's).

  • Ook foto's met je partner of een ouder broertje of zusje behoren tot de mogelijkheden.

  • Wij nemen rustig de tijd voor de fotografie, zodat jij je steeds prettig blijft voelen, ook als je even vermoeid raakt. Tussendoor is er ruimte om van kleding te wisselen, iets te drinken of te eten of even te ontspannen. Het uitgangspunt is dat jij een relaxte en plezierige dag hebt en dat de zorg voor de aanstaande moeder voorop staat!

  • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.