GLAMOURPASFOTO
LATEN MAKEN?


Een glamourachtige pasfoto als extraatje!


Het is weer zover: je moet een nieuw paspoort, rijbewijs of een ander officieel document aanvragen. En dan heb je dus ook een nieuwe pasfoto nodig!

Wie is er nu ooit tevreden geweest over zo'n foto die in één minuut wordt gemaakt. Niet lachen. Oren in het zicht. En ga zo maar door.

Daar hebben wij iets op bedacht! Na jouw fotoshoot bij Glamorousstyles heb je nu de optie om een pasfoto te laten maken die geschikt is voor officiële documenten. Je make-up en haren zijn op dat moment al tot in de puntjes verzorgd, dus daar heb je geen omkijken meer naar. En je hebt al een beetje kunnen oefenen met poseren, dus dat moet ook goed komen. Het resultaat: een pasofoto waar je eindelijk wél tevreden mee bent!

Let op: wij zijn dus geen pasfotopunt waar je zo even binnen kunt lopen om een pasfoto te maken. Wij bieden dit alleen aan als extra service voor na een fotoshoot in onze studio. Je krijgt de pasfoto uiteraard meteen mee naar huis.

De kosten voor deze serie pasfoto’s zijn € 15,- (bovenop de reguliere shootprijs). Geef bij het boeken van een shoot aan dat je eventueel gebruik wil maken vn deze service, dan kunnen we hier in tijd rekening mee houden.

Wil je een pasfoto, maar niet in combinatie met een fotoshoot? Dan zijn de kosten voor een pasfoto iets hoger. Je betaalt dan € 60,- voor dezelfde set foto's. De extra kosten zitten in visagie en hairstyling.