make-up voor kinderen

Portretfotografie Glamourousstyles Brabant

Make-Up lessen voor kinderen: 

Deze lessen zijn vooral bedoeld voor kinderen zie wat hulp nodig hebben bij het leren van goede make-up die ze zal helpen voor zelfvertrouwen.

Natuurlijk draaid niet alles om make-up maar is het vooral laten zien hoe mooi ze zijn. Zelf zien ze dit vaak niet en doormiddel van wat make-up onderteuning, haar techniekjes en uiteindelijk hun eigen fotoshoot helpen we ze hun zelfvertrouwen een boost te geven.

Papa en mama mogen uiteraard gewoon bij ons wachten of na 1,5 uur weer ophalen.

ze krijgen de technieken op stencil mee met zeer duidelijk uitleg om thuis te oefenen.

les 1 : we starten met kijken wat we gaan doen en gaan leren. 

dit is per gezicht verschillend. maar les 1 zal een basis make-up zijn waarin we dingen uitleggen en gaan proberen. ( ze gaan met hulp oefenen op zichzelf}

les 2 : We gaan verder op vorige week en herhalen. (herhalen is de manier om het te leren) 

les 3 : Hulp met technieken die niet lukken en we gaan verder met haar technieken. Opsteken, knotjes, staarten, alles ze graag willen leren en bij hen past.

les 4 : Dit is de belangrijkste dag voor ze.. Ze beginnen met hun eigen haar en make-up. zodra ze er klaar voor zijn gaan we fotoshooten! 

Alle foto’s papa en mama in hoge resolutie thuis gestuurd.

Hier kun je prachtige afdrukken van maken.

Mocht uw kind het nou zo leuk vinden en toch verder willen dan alleen de basis en echt iets meer willen kunnen dan kan dat uiteraard ook.

Dan adviseer ik om iedere 3 a 4 weken een les in te boeken. Zo kunnen ze oefenen maar heeft u ook de controle of ze dit echt leuk vinden. 

De kosten van een make-up les is 50,-

uiteindelijk merkt u dat hun technieken zo goed zijn dat ze het prima zonder ons redden en dat youtube en tiktok de rest doet omdat ze de technieken onder de knie hebben.

Ga je binnenkort naar de middelbare school? Wil je leren hoe je op een mooie en passende manier make-up aan Brengt? Of het nu voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden is, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Onze lessen zijn geschikt voor kinderen tussen de 11 en 14 jaar oud en we zorgen ervoor dat alles op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. We begrijpen dat je wellicht nog weinig ervaring hebt met make-up en daarom nemen we rustig de tijd om je alle ins en outs te leren die bij jouw gezichtje passen.

Aan het einde van de lessen organiseren we zelfs een fotoshoot, zodat je kunt laten zien wat je hebt geleerd en hoe prachtig je eruit kunt zien met de juiste make-up. Zo heb je ook nog eens mooie foto’s om mee naar huis te nemen en te delen met je familie en vrienden.

De prijs voor deze lessen bedraagt een vaste prijs van 350,- euro voor in totaal 4 lessen. is Dit inclusief alle benodigde make-up producten en materialen. Deze zijn bij ons allemaal aanwezig.

Natuurlijk schrijven wij alles op zodat papa of mama die juiste producten voor je kan kopen.

Tijdens de lessen is er drinken en lekkers. ( mochten er allergieen zijn dan horen we dat graag op voorhand)

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en leerzame ervaring je om make-up skills te leren dan ben je bij aan het juiste adres. Neem contact met op ons om je plek te reserveren en te beginnen met je make-up avontuur!

De woensdag middag is een vaste middag waar je wekelijks kunt instromen. Andere dagen zijn in overleg.

kinder fotografiekinder fotografie