Mijn droom

PASSIE
VOOR VISAGIE
EN FOTOGRAFIE


Mijn naam is Gerdi en ik ben al 20 jaar een allround hairstylist, visagist en fotografe. Hoe gaaf is het dat ik die drie dingen heb kunnen combineren in een eigen fotostudio: Glamorousstyles!

Gegroeid van een kleine fotostudio in Eindhoven naar een prachtige luxe studio in Nuenen. Mijn ideeën werden te groot maar de ruimte te klein. Dus na lang wikken en wegen heb ik de stap genomen om mijn droom na te jagen: het realiseren van een fotostudio mét visagieruimte. Mijn zoektocht naar een geschikt pand begon in Heeze en eindigde in Nuenen.

En ja, ik heb zeker momenten gehad dat ik dacht 'waar ben ik aan begonnen?'. Maar als je op een punt zit van alles of niets, dan ben ik een doorzetter en knok ik voor mijn droom. Maar dat deed ik niet alleen. Ook mijn 'angels' en Dennis geloofden in mij en mijn droom. Ook zij wilden deel uitmaken van Glamourousstyles. Samen hebben we de handen uit de mouwen gestoken, keihard gewerkt en alles op alles gezet om het pand om te toveren tot de studio die het nu is.

De trots die ik voel, is met geen pen te beschrijven. Trots op mezelf. Trots op mijn prachtige meiden die met hun visagiekunsten iedereen op hun mooist laten zijn. Dankbaar voor al die trouwe en lieve mensen die dol zijn op mijn fotografie en zin hebben in een fotoshoot bij Glamorousstyles. Het doet beseffen dat alles waar ik zo hard voor gewerkt heb nu realiteit is. Mijn fotostudio. Mijn droom. Hij is uitgekomen.

Ik geloof in de toekomst van Glamorousstyles. Dankzij het enthousiasme van al die mensen die gewoon in de auto stappen om helemaal af te reizen naar Nuenen. De fantastische mond-tot-mondreclame. Wij zijn Glamorousstyles: de gaafste en gezelligste fotostudio van Nederland. Wanneer mag ik jou ontmoeten?Liefs Gerdi


STUUR ME EEN APPJE