HalloDenise Boon Glamorousstyles

Leuk dat je er bent, ik ben Denise, sinds 2008 werk ik met veel plezier als visagist en hairstylist voor diverse opdrachtgevers. Aan mij dan de taak om het model zo goed mogelijk op beeld te krijgen. Want een goed beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

Heb je zelf binnenkort een leuk feestje, een fotoshoot of andere speciale gelegenheid? Dan is het extra fijn als iemand ervoor zorgt dat je er op je allermooist uitziet. Informeer even naar de mogelijkheden.

 

Het kan ook dat je zelf wil leren hoe je jouw make-up het beste aanbrengt?

Het benadrukken van je eigen schoonheid laat iemand stralen. Dan kan ik je daarbij helpen met het vinden van die perfect look, door te kijken naar kleuren en technieken die jouw mooiste IK naar boven halen.

Boek hiervoor een workshop op maat voor jezelf of samen met vriendinnen in de prachtige visagie ruimte van Glamorousstyles te Heeze.

Onderstaand vind je een selectie van mijn werk van de laatste jaren

Zie ik je binnenkort?

 

Liefs Denise

 

 

WhatsApp chat