FAMILIE-
FOTOGRAFIE


De liefde tussen moeder en/of vader en kind(eren) op beeld vereeuwigd.


Deze portretshoot is voor ieder(e) ouder(paar) dat samen met hun kroost (jong of oud) een onvergetelijke dag wil ervaren. Met als resultaat: bijzondere foto's van een minstens zo bijzonder(e) gezin of familie!

Zij gingen je voor!Goed om te weten

MEER
INFORMATIE


  • Deze shoot duurt één dagdeel.

  • Er worden foto's genomen van elk individu, maar ook van jullie samen.

  • Elke combinatie is mogelijk: een moeder met haar dochter(s) of een vader met zijn zo(o)nen. Maar ook een moeder-zoonshoot of een vader-dochtershoot.

  • De shoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

  • Tijdens de shoot helpen wij jullie om de mooiste poses op een natuurlijke manier vast te leggen, zodat we het maximale uit de fotoshoot kunnen halen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Luister goed naar de fotograaf en je zal merken dat het niet spannend is, maar vooral heel leuk!

  • Tussendoor is er ruimte om van kleding te wisselen, iets te drinken of te eten of even te ontspannen. Het uitgangspunt is dat jullie een relaxte en plezierige dag hebben.

  • Na afloop van de shoot gaan wij aan de slag om de foto's professioneel te bewerken en te retoucheren. Je ontvangt vooraf een e-mail met daarin een overzicht van de gemaakte foto's met een bijbehorend nummer. Binnen twee weken na de shoot geef je door welke foto's je het mooiste vindt aan de hand van de betreffende nummers. Deze foto's zullen we vervolgens bewerken. Je krijgt daarna per e-mail een link toegestuurd waarmee je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Let op: zijn de twee weken verstreken, dan kunnen we helaas uit tijdsoverweging geen foto's meer nabewerken. Alle foto's worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna schonen we onze database op om ruimte te maken voor nieuwe fotoshoots.
Bij deze familie- of gezinsshoot kun je standaard kiezen uit een zwarte, witte of grijze achtergrond. Toch liever een decor? Dat is ook mogelijk! Of een combinatie van beide achtergrondsettings. De prijzen blijven gelijk voor kinderen tot 11 jaar.