INFORMATIE
OVER ONZE SHOOTS


Kom meer te weten over hoe een fotoshoot in onze studio verloopt.


Glamorousstyles is een professionele fotostudio die gespecialiseerd is in meerdere facetten van fotografie. Wij zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak. Dat betekent dat wij ons boordevol passie en enthousiasme inzetten om de perfecte foto te maken. Altijd met een vleugje glamour en de nodige stijl!

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende pakketten (brons, zilver en goud) met een vaste prijs. Zo weet je vooraf wat er bij een shoot inbegrepen zit en wat je daarvoor betaalt. Geen onaangename verrassingen achteraf dus!

Iedere shoot neemt ongeveer twee tot drie uur in beslag, tenzij de groep erg groot is. Dan kan de shoot iets langer duren. Het is verstandig dat je deze dag dan ook volledig vrijhoudt voor de fotoshoot en geen andere afspraken voor deze dag maakt.

Bij iedere fotoshoot kun je (meestal) op de dag zelf nog bepalen wat voor foto's we gaan maken. Zo kun je bijvoorbeeld portretfoto's combineren met artistieke foto's of een glamourshoot.

Je ontvangt bij iedere fotoshoot alle onbewerkte foto's die deze dag gemaakt zijn. Daarnaast ontvang je - afhankelijk van het gekozen pakket - een aantal foto's volledig nabewerkt en geretoucheerd. Deze foto's zijn in een hoge resolutie, zodat ze geschikt zijn om op groter formaat af te (laten) drukken.

Leuk om te geven en supergaaf om te krijgen!


Op zoek naar een leuk cadeau voor een bijzonder iemand? Met de cadeaubonnen van Glamorousstyles zit je altijd goed!
Neem even contact met ons op door te appen of te bellen, geef aan voor wie de bon bestemd is en we maken een op maat gemaakte cadeaubon voor je!

Standaard inbegrepen

COMPLETE FOTOGRAFIE


 • Een hartelijk ontvangst.
 • Koffie, thee en frisdranken.
 • Complete visagie en haarstyling (bij pakket zilver en goud), tenzij het om een thema- of gezinsshoot gaat. Dan moet dit apart geboekt worden vanwege de groepsgrootte en de bijbehorende inzet van het aantal kappers en visagisten.
 • Alle tijd om te ontspannen, van kleding te wisselen en iets te drinken of te eten. Maar vooral om te genieten.
 • Je wordt geholpen met alle poses. Je hoeft dus geen ervaring te hebben. Luister naar de fotograaf en je zal merken dat een fotoshoot niet spannend maar juist heel leuk is!
 • Tussendoor blijven we - waar nodig - de belichting, de achtergrond of de visagie bijstellen/bijwerken. Zodat het resultaat zo optimaal is.
 • Na afloop gaan we aan de slag met het nabewerken van de foto's. We sturen je eerst een selectie van de mooiste, beste en meest bijzondere foto's via Whatsapp, zodat je deze kunt beoordelen. Na jouw goedkeuring ontvang je de foto's in hoge resulutie via e-mail. Je kunt hier gemakkelijk grote afdrukken van laten maken als je dat zou willen. Wil je een foto op een groter formaat dan 120 cm afdrukken? Geef dit dan vooraf even aan, zodat je een nog groter bestand ontvangt. Wil je extra nabewerkte foto's bijbestellen? Dan kan voor een meerprijs van € 15,- per foto.
 • Je bent vrij om iets lekkers mee te nemen naar de shoot. Denk aan een wijntje, gebak, toastjes, chips etc. Zeker voor grotere groepen is dit aan te raden: dat maakt de gezellige middag helemaal af.
 • Het is ook toegestaan om foto's of selfies te maken tijdens de shoot. En dan vinden wij het natuurlijk erg leuk als we deze ook terugzien op Instagram of Facebook met een tag naar ons. ;-)
 • Gezondheid staat bij ons altijd voorop. Dus wij houden ons aan bijvoorbeeld de eventueel geldende coronomaatregelen. Heb je zelf klachten, dan willen we je vragen om de shoot te verplaatsen.
 • Heb je wensen die niet op onze website vermeld staan? Laat het ons weten! We staan open voor veel en kijken graag samen met jou wat er mogelijk is.
 • We staan sowieso altijd voor je klaar via Whatsapp, telefoon of mail om je vragen te beantwoorden.

We hopen je in onze studio te mogen ontvangen of een mooie shoot op locatie te verzorgen!